Tisztelt Látogatónk!

Engedje meg, hogy üdvözöljem honlapunkon, és a következőkben bemutassam Önnek vállalkozásunkat, valamint  cégünk által képviselt neves németországi  szerszámgyártók  kínálatát . Remélem a bemutatásban szereplő termékek árát ill. minőségét tekintve, felkeltik érdeklődését és hamarosan maga a szerszám bizonyíthatja be, hogy Ön jól választott.

 

Céginformáció 

Cégünk METÁLMIX HUNGÁRIA Kft. a WERKÖ  (Werkzeugfabrik Königsee  )  a NACHREINER GmbH. valamint a Wilh.Becker GmbH&Co.KG. (HAHNREITER)  németországi precíziós fémforgácsoló szerszámgyárak magyarországi képviseletét látja el. Vállalkozásunk ill. szak márkakereskedőink természetesen szorosan együttműködve a németországi gyárral több mint 20.000 minőségi szerszámmal elégíti ki a magyarországi iparosok igényeit.

Fontos!

  • A Metálmix Hungária Kft.( Adószám:13403331-2-09 ) kizárólag érvényes adószámmal rendelkező vállalkozásokkal áll üzleti kapcsolatban. Magánszemélyeket nem áll módunkban kiszolgálni!

 


KÍNÁLAT:

 

  • Precíziós fúrószerszámok                                  (Hss / HSSE / HSSCo5 / HSSCo8 / Tömörkeményfém )


  • Menetkészítő szerszámok + menetkaliberek


  • Nagy teljesítményű marószerszámok                               (HPC / HSC /HRC)


  • Dörzsárak


  • Egyedi kivitelű vevői igények alapján gyártott speciális szerszámok


  • Egyedi PKD szerszámrendszerek


  • CBN és gyémányt köszörűszerszámok

 

  • Végtelenített szalagfűrészek  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       

MINŐSÉG:


Azt, hogy érdemes e a cégünk által importált német gyártmányú szerszámokkal dolgozni weblapunk átlapozása után megállapíthatja és bízunk benne, hogy hamarosan felkeresi cégünket!

Precizitás, tapasztalat és tradíció ötvöződik minden egyes WERKÖ szerszámban. Precizitás, pontosság és a legmagasabb követelményeknek megfelelő termelékenység, az eredményei a WERKÖ világszínvonalú gyártási minőségének, melyeket joggal elvárhatunk egy Németországban gyártott szerszámtól.
Az átgondolt gazdaságos termelés és egy multinacionális csoport tagjának eredményeként versenyképes áron kínálunk világszínvonalú termékeket.
A WERKÖ minden egyes gyártási folyamatot állandóan lépésről lépésre a legszigorúbb gyártási követelményeknek megfelelően magasan kvalifikált szakembereivel ill. mérnökeivel kontrollál. A gondosan kiválasztott alapanyagok használata és a széles választékú szerszámgeometriák összehangolása által kiválaszthatja azokat a WERKÖ szerszámokat melyek megfelelnek a modern technika legmagasabb követelményeinek a legkülönbözőbb felhasználási területeken. Egyszóval az Ön igényeinek.

CSAPAT:

Cégünk kvalifikált szakemberei többéves szakmai tapasztalatnak köszönhetően gondosan ,műszaki rajz alapján az Ön telephelyén kiválasztják a cégük számára legelőnyösebb ill. a legtermelékenyebb szerszámot. Mindezen előnyök hozzájárulnak vállalkozásuk gazdaságosabb termeléséhez ez által sikereihez. Állandó akciókkal, különböző szakmai konzultációkkal gyár fejlesztőmérnökei által tartott szakmai bemutatókkal továbbá műszaki és technológiai információkkal ellátott dokumentációkkal segítjük partnereink munkáját.


TOVÁBBI BESZÁLLÍTÓINK:

 
Azért ,hogy a fémfeldolgozó iparban tevékenykedő partnereink legkülönfélébb igényeit ill. a legkülönfélébb forgácsolási feladatait a lehető legtermelékenyebb ugyanakkor a legköltséghatékonyabb szerszámmal oldjuk meg több németországi precíziós szerszámgyárral állunk kapcsolatban. Mindenképpen törekedünk arra ,hogy beszállítóink kifejezetten egy adott fémmegmunkálási feladatra kínáljanak gyors és hatékony megoldást. 

Menetszerszámok:Hahnreiter Präzision

A németországi remscheidi székhelyű vállalkozás 1867 óta gyárt minőségi menetszerszámokat.
Rugalmasság és kiemelkedő vásárlóspecifikus szolgáltatásai valamint a kompromisszumok nélküli minőség tette a Hahnreiter Präzision-t fogalommá a menetszerszámok területén.

 

 
   

 

 
Nachreiner (Szerszám ,amelyben bízhat)
 
Cégünk ,hogy a különböző formagyártó partnereinknek is termelékeny nagy kopásállóságú főként tömör keményfém marószerszámokat kínálhasson 2007-óta forgalmazza hazánkban a gyár szerszámait.
Gyorsaság , minőség , rugalmasság és a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő szerszámok - NACHREINER-

 

 


SZÁLLÍTÁS:

A németországi szerszámgyár az elmúlt időszakban kategorizálta termékeit. Ennek megfelelően kiadott egy ún. TOP-LINE programot, amely a legjáratosabb, legnagyobb mennyiségben gyártott, értékesített és a legközkedveltebb szerszámokat tartalmazza.
A TOP-LINE szerszámok előnye a kiszámíthatóság. A WERKÖ a TOP-LINE szerszámokat a lehető legrövidebb időn belül azaz azonnal szállítja.
A programban található termékek szállítási határideje 24h amennyiben nem található a magyarországi központban 3-5 munkanap.
 

EGYEDI-SONDER-KIVITELŰ SZERSZÁMOK:
MENÜ vagy éppen A LA CARTE?
Cégüknek éppen szabványon kívüli speciális geometriájú szerszámra van szüksége?
Ebben az esetben is jó helyen jár. Cégünk németországi kapcsolatainak és a WERKÖ CAD/CAM gyártóbázisának köszönhetően specialistája az un. (Sonder) szabványon kívüli szerszámoknak.

A megvalósíthatatlanból belátható időn belül realitás lesz!


Üdvözlettel: Szabó István 

Cégvezető


METÁLMIX HUNGÁRIA KFT.

H-4032 Debrecen,Álmos u.5-7

Hajdú-Bihar Megyei Cégbíróság

Cégjegyzékszám:09-09-011212

 Adószám:13403331-2-09