Warning: preg_match(): Delimiter must not be alphanumeric or backslash in /var/www/html/metalmix.hu/www/stat.php on line 31

Warning: preg_match(): Unknown modifier ')' in /var/www/html/metalmix.hu/www/stat.php on line 37
Üdvözöljük a Metálmix Kft honlapján!Hírarchívum
·  N A C H R E I N E R - 2019 - TAVASZI AKCIÓ!
·  ÚJ Hahnreiter menetfúrók
·  Tömör keményfém csigafúró AKCIÓ - hamarosan
·  Kibővitett raktárkészlet!!
·  NACHREINER - SZERSZÁMÉLEZÉS - BEVONATOLÁS
·  Nachreiner-Forgácsolósuli
·  HESON CBN és GYÉMÁNT SZERSZÁMOK!
·  76 éves a Werkzeugfabrik Königsee
·  ÚJ Menetfúró tipus a Hahnreiter-től!
·  MACH-TECH 2007 Avagy egy kiállítás képei.


N A C H R E I N E R - 2019 - TAVASZI AKCIÓ!

A precíziós forgácsolószerszámokat gyártó Nachreiner nemrég nyitotta meg a balingen-weilstetteni ipari parkban a legújabb ultramodern gyártóbázisát. A vadonatúj központban a gyártó részleg mellett helyet kapott a logisztika és a cégvezetés is, valamint egy ún. Kunden-Erlebniszentrum, ahol a gyártóval kapcsolatban álló vállalkozásoknak lehetőségük van a gyári fejlesztéseket valódi megmunkálási környezetben tesztelni, különböző szemináriumokon, gyári továbbképzéseken, bemutatókon részt venni. A gyártó által tartott továbbképzésen résztvevők megismerkedhetnek a legújabb fejlesztésekkel, új innovatív szerszámgeometriákkal, bevonatokkal, alapanyagokkal. Értékes információkat szerezhetnek az egyes forgácsolási folyamatok optimalizálásában, amelyeket a gyártó által rendelkezésre bocsájtott CNC megmunkáló központon tesztelhetnek is.

A vadonatúj 8000 négyzetméteres állandó hőmérsékleten tartott  gyártóüzem a legmodernebb FANUC robotokkal ellátott ANCA-MX7-es köszörűgépekkel, valamint Zoller és Dr.Schneider mérőgépekkel lett felszerelve, természetesen a legmodernebb vezérlőrendszereket használva.

A már meglévő két gyártó központ mellett az új gyártóbázis egy újabb mérföldkő a gyár életében. Megnövelt gyártói kapacitással, valamint a legmodernebb technológiák használatával, kiszélesített termékpalettával, megnövelt raktárkészlettel várjuk a már meglévő és új partnereinket.

A NACHREINER GmbH és a Metálmix Hungária Kft partnerség jegyében, a 2019-es üzleti év második negyedévében az alábbi akciós NACHREINER  szerszámokat kínáljuk rendkívül kedvező áron minden kedves partnerünknek! 

 


 

 A meghirdetett akció 2019.04.01 után beérkezett megrendelésekre érvényesek. Ezúton kérjük tisztelt partnereinket, hogy az akcióban szereplő tételeket az akciós rendelési szám alapján rendeljék meg. Számlázással ill. kiszállítással kapcsolatos információkért kérjük hívja cégünk munkatársait! 

A feltüntetett árak ÁFA-nélkül és euróban értendőek! AKCIÓ érvényessége:2019.06.30.